Hűségprogram

A HŰSÉGPROGRAM ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A Hűségprogrammal kívánjuk kifejezni köszönetünket a hűséges ügyfeleinknek. A következő feltételek vonatkoznak a Hűségprogram általános felépítésére és szabályaira, beleértve a Hűségpontok gyűjtését és a Hűségpontok beváltását.

1. RÉSZVÉTEL

Minden bejelentkezett felhasználó jogosult a részvételre.

2. HŰSÉGPONTOK

2.1 ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A vásárló minden elköltött 100 Ft után 1 Hűségpontot kap.

A Hűségprogram kalkulációja a Hűségpontok alapján történik, amelyeket feltöltünk a felhasználó Hűségszámlájára. A Hűségpontokat az e fejezetben feltüntetett célokra lehet felhasználni. Egyéb hűségprogramok bónusz pontjait (pl. más cégek hűségpontjai) nem válthatóak Hűségpontokra. A Hűségszámlák és jóváírások nem átruházhatóak és nincs készpénz értékük. A felhasználó Hűségszámlájának aktuális egyenlege elérhető a CENTERTARSASJATEK.HU oldalon a “PROFIL” menüpont alatt, és bármikor megtekinthető.

2.2 PONTOK GYŰJTÉSE

A Hűségpontok gyűjtése automatikusan történik minden rendeléssel, a rendelés ellenértékének a CENTERTARSASJATEK.HU rendszerébe történő bekönyvelésével egyidejűleg. Minden teljesen kiegyenlített rendeléskor Hűségpontokat írunk jóvá a felhasználó Hűségszámláján. A felhasználó a rendelés összegéig 100Ft-onként 1 Hűségpontot kap. Bizonyos különleges ajánlatok esetén további Hűségpontokat gyűjthet a felhasználó, a CENTERTARSASJATEK.HU oldalon ismertetett értékben.

2.3 HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA ALÓLI KIVÉTELEK

Nulla Ft értékű termékekre, beváltott utalványokra, egyéb kedvezményekre, illetve újbóli kiszállításra nem gyűjthetők Hűségpontok. Egyéb speciális esetekben sem történik Hűségpont jóváírás.

2.4 A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSÁNAK FOLYAMATA

A Hűségpontokat automatikusan jóváírjuk a felhasználó Hűségszámláján, amint a rendelés ellenértékét maradéktalanul kifizették. A jóváírást azon felhasználói fiókokba töltjük föl, amelyről a rendelést küldték. Amennyiben egy felhasználó különböző felhasználói fiókokból küld megrendeléseket, a Hűségpontokat ezen rendeléseknek megfelelően írjuk jóvá. Hűségpontokat nem lehet egyik ügyfélszámláról a másikra átvinni.

2.5 A HŰSÉGPONTOK LEJÁRATA

A hűségpontok korlátlan ideig felhasználhatóak. A pontok abban az esetben lejárnak, ha a felhasználói fiók jogos indokkal zárolásra kerül.

3. A HŰSÉGPONTOK BEVÁLTÁSA

3.1 ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Minden résztvevő beválthatja a Hűségpontjait. 1 Hűségpont értéke 1 Ft. A Hűségpontok a Hűségszámlán vannak feltűntetve.

3.2 A HŰSÉGPONTOK BEVÁLTÁSÁNAK FELTÉTELEI

Az Hűségpontokat a pénztár oldalon lehet beváltani a vásárlás véglegesítésekor.

4. EGYÉB

4.1 A PROGRAM MEGSZŰNÉSE

A CENTERTARSASJATEK.HU fenntartja a jogot a Hűségprogram bármilyen időpontban történő megszüntetésére, vagy egyéb más programmal való lecserélésére.

4.2 VÁLTOZTATÁSOK

A CENTERTARSASJATEK.HU fenntartja a jogot a Hűségprogram feltételeinek, vagy egyéb írásos részvételi feltételek bármely időpontban történő módosítására vagy változtatására. A fenti feltételek módosítását vagy változtatását ezen weblapon hozzuk nyilvánosságra.

borgun_hu
A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!